Sopimus- ja toimitusehdot

Tuotteiden toimitus- ja arvonlisävero

Lähetämme tuotteen 2–3 päivän kuluessa tilauksesta. Toimitamme tuotteen omasta varastostamme. Kaikkien tarjolla olevien tuotteiden ja värien toimitukset ovat riippuvaisia saatavuudesta. Mikäli tuote tai väri on loppu, ilmoitamme teille siitä viipymättä sähköpostitse.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustavat ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle, postin toimitusaika on 4–6 arkipäivää. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

Postituskulut tälle toimitustavalle:

  • C5-kirjeessä (mahtuu 6 kpl maskeja)    2,90 €
  • C4-kirjeessä (mahtuu 15 kpl maskeja)  3,90 €
  • pikkupakettina (koko 35,3 x 25 x 3 cm, paino korkeintaan 2 kg)  5,90 €

Yli 200 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Palautusoikeus

Tuotteet (kasvomaskit) ovat hygieniatuotteita ja niillä ei ole palautusoikeutta.

Yleistä asiakastyytyväisyydestä

Takaamme tuotteidemme virheettömyyden ja annamme kaikille tuotteille 100 % tyytyväisyystakuun. Mikäli saat rikkinäisen tuotteen tai muuten puutteellisen tuotteen tai et ole  tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 vrk:n kuluessa.

Tuotteiden myyjä, toimittaja ja valmistaja

Lapipo Anneli Tuononen Tmi on suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Heinola. Yritys on perustettu vuonna 1994. Yritys on arvonlisäverovelvollinen ja maksaa veronsa Suomeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti neuvotellen. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä Maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muut ehdot

Mikäli lapipo.fi-verkkosivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli hinta ei ole se, mikä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.